معایب استفاده از پاور بانک

معایب استفاده از پاور بانک

معایب استفاده از پاور بانک – پاوربانک ها هم مانند هر دستگاه دیگری دارای مزایا و معایب خاص خود هستند که پیش از خرید باید به آن ها توجه کنیم. در این مقاله، معایب استفاده از پاوربانک ها که حاصل تجربه خود از تعامل با این محصولات در چند سال گذشته است می پردازیم.

معایب استفاده از پاوربانک

پیش از اینکه به معایب استفاده از پاور بانک ها بپردازیم بهتر از تعریف کوتاهی از این ابزار جانبی موبایل ارائه دهیم. به طور خلاصه اگر بخواهیم بگوییم پاوربانک یک باتری قابل حمل است، که در نبود برق برای شارژ اضطراری استفاده می شود و بدون شک وسیله ای حیاتی برای کسانی است که دائما در سفر هستند، یا شغل آنها به صورتی است که دائما در مکان ثابتی حضور ندارند.

پاور بانک ها دارای ظرفیت های مختلفی هستند و از آن ها می توان برای شارژ گوشی موبایل، تبلت و… به صورت همزمان استفاده کرد. حالا که بیشتر با این وسیله ی کاربردی آشنا شدیم بهتر است سراغ معایب آن که در زمان خرید پاور بانک باید به آنها دقت کنید. معایب استفاده از پاوربانک عبارت است از:

معایب استفاده از پاور بانک

معایب استفاده از پاور بانک

  • مشکل حمل و جابجایی

از جمله معایب استفاده از پاوربانک ها مشکل حمل و جابجایی آن است. هرچقدر هم که پاوربانک ها کوچک باشند، باز هم یک وسیله اضافی و جاگیر محسوب می شوند. بردن این پاوربانک به مسافرت اینگونه است که شما باید هم یک وسیله دیگر، اندازه موبایل، در دستتان باشد و هم اینکه مواظب باشید گم یا دزدیده نشود. پاوربانک مانند موبایل جی پی اس ندارد یا امکان زنگ زدن به آن نیز وجود ندارد، بنابراین اگر یک درصد پاوربانکتان را جایی جا بگذارید یا گم کنید، پیدا کردن آن کار راحتی نخواهد بود. تنها راه حل این مشکل، خرید پاوربانک ارزان تر است. البته به هیچ وجه کیفیت را فدای قیمت نکنید زیرا می تواند برای شما خسارت های سنگینی در بر داشته باشد.

  • ظرفیت واقعی پایین تر

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که مثلا پاوربانکی با ظرفیت ۱۰ هزار میلی آمپر خریداری کرده باشید، ولی این پاوربانک تنها ۸ هزار میلی آمپر ظرفیت مصرفی واقعی داشته است. این مشکل برخی اوقات در بعضی از برندهای شارژرهای همراه اتفاق می افتد. علت اصلی آن نیز تبلیغاتی بودن این ظرفیت هاست. در حقیقت در تبلیغات این پاوربانک ها، ظرفیت های واقعی و قابل استفاده معرفی نمی شوند و تنها ظرفیت اعلام شده از سوی شرکت سازنده مدنظر قرار می گیرد. برای برطرف کردن این مشکل بهترین کار این است که هنگام خرید تنها ۷۵ درصد ظرفیت گفته شده را در نظر بگیرید. به این معنا که اگر به دنبال پاوربانکی با ظرفیت ۵ هزار میلی آمپر هستید، دقت کنید که امکان دارد ۲۵ درصد ظرفیت کمتری به شما شارژ بدهد.

  • مشکل شارژ کردن پاوربانک

از جمله معایب دیگر استفاده از پاوربانک ها که برخی اوقات خیلی اعصاب خورد کن نیز هست، مسئله شارژی بودن خود آن است.. پاوربانک نیز مانند موبایل و هر دستگاه الکترونیکی دیگری نیاز به شارژ دارد. از طرفی به دلیل اینکه ظرفیت این دستگاه ها بسیار بالاست، گاهی فول شارژ شدن آن خیلی طول می کشد. به همین علت توصیه می کنیم پاوربانک های دارای قابلیت شارژ سریع خریداری کنید. علاوه براین برای شارژ کردن پاوربانک ها حتما باید به پریز برق دسترسی داشته باشید و این به این معناست که اگر پاور شما در طول سفر خاموش شد، دیگر امکان شارژ آن و شارژ گوشی ها وجود نخواهد داشت. تجربه نشان داده برای شارژ هر هزار میلی آمپر در پاور بانک نیم ساعت زمان لازم است. یعنی شارژ شدن کامل پاوربانک ۶ هزار میلی آمپری شما ۳ ساعت طول می کشد.

  • کیفیت پایین ساخت برخی از برندها

بدترین اتفاقی که می تواند باعث بشود تا از خرید پاوربانک پشیمان شوید، خرید برندهای غیر استاندارد و قلابی  از فروشگاه های غیر معتبر است. ولی با این حال عده ای برای اینکه پول هزینه ی کمتری بپردازند، پاوربانک های بی کیفیت و با برندهای متفرقه را به برندهای معتبر و طبعا گران قیمت تر ترجیح می دهند. بعضی از این محصولات قلابی حتی موجب کم شدن شارژ گوشی و دستگاه شما می شوند، زیرا ولتاژ خروجی آن ها از ولتاژ موبایل شما کمتر است. ولی راه حل این مشکل این است که پاوربانک موردنظر را از یک فروشگاه معتبر خریداری کنید.

معایب استفاده از پاور بانک

معایب استفاده از پاور بانک

آیا پاوربانک باعث خرابی باتری گوشی موبایل می شود؟

پاسخ این سوال منفی است. پاوربانک با کیفیت و استاندارد هیچگونه آسیبی به باتری گوشی موبایل شما وارد نمی کند. پاوربانک ها هیچ تفاوتی با شارژر شما ندارند و فقط قابل حمل هستند و به برق نیاز ندارند. باتری موبایل شما تنها بر اثر دمای زیاد و پایین آسیب می بیند. تغییر دما موجب کاهش عمر باتری خواهد شد. علاوه براین اگر صبر کنید باتری کاملا تمام شود و بعد آن را شارژ کنید، عمر باتری شما خیلی زود به پایان می رسد.

بهترین بازه زمانی شارژ با پاوربانک

اگر این سوال برای شما پیش آمده که چه زمانی گوشی موبایل خود را به پاوربانک بزنیم که باتری آن خراب نشود باید بگوییم بهترین زمان وقتی است که باتری به ۱۰ درصد رسید، شما در این هنگام می توانید گوشی را به پاوربانک بزنید و هر زمان که ۸۰ تا ۹۰ درصد شارژ شد، آن را از پاوربانک جدا کنید. با این کار عمر باتری شما چند برابر می شود.

آیا پاوربانک وسیله ای خطرناک محسوب می شود؟

پاوربانک یک باتری خیلی بزرگ با ظرفیت و ولتاژ متفاوت است. بنابراین مانند هر نوع باتری دیگر در بعضی از موقعیت ها بسیار خطرناک می شود. برای مثال پاوربانک را نباید در نزدیکی آتش نگه دارید. یا زمانی که یک قسمت از آن آسیب ببیند و داخلش باز شود، امکان دارد خطرناک باشد. به غیر از این موارد، پاوربانک ها هیچ خطری ندارند و کاملا ایمن هستند.

مدل های مختلف پاور بانک

پاور بانکها در ابعاد و ظرفیتهای مختلف تولید می شوند

بهترین راه استفاده از پاوربانک برای کاهش ضرر

به منظور حفاظت از باتری گوشی خود باید طریقه ی استفاده ی درست از پاوربانک را نیز بدانید. راه‌های زیادی برای استفاده از پاوربانک وجود دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

  • تنها در صورت نیاز از پاوربانک استفاده کنید

پاوربانک‌ها به صورتی طراحی‌شده‌اند که تنها در صورت نیاز و موقعیت‌های اضطراری گوشی شما را شارژ کنند. به بیان دیگر، این دستگاه جایگزین پریزهای برق نیست! پس اگر در خانه هستید و یا دسترسی راحتی به پریز برق دارید، بهتر است گوشی خود را از طریق پریز برق شارژ کنید. پریز برق باتری شما را به صورت کامل و ایمن شارژ می کند و همیشه بهترین گزینه است.

با این کار فشار زیادی نیز به پاوربانک وارد نمی شود. هر پاوربانکی دارای طول عمر محدودی است. با این اوصاف هرچه استفاده از پاوربانک بیشتر باشد، سریع‌تر از کار می افتد.

  • از کابل‌های OEM استفاده کنید

به منظور دستیابی به کارآمدترین سرعت شارژ ممکن، از کابل‌های OEM استفاده کنید. کابل‌های OEM برای گوشی ‌همراه شما رتبه‌بندی شده و بهترین گزینه هستند؛ پس دور کابل‌های ارزان‌قیمت را خط بکشید و پاوربانک و گوشی خود را در امان نگه‌دارید.

  • استفاده از گوشی در زمان شارژ ممنوع

تا جایی که امکان دارد از گوشی در هنگام شارژ استفاده نکنید. اللخصوص اگر از پاوربانک برای شارژ گوشی استفاده می‌کنید. در غیر این صورت، مدت‌زمان شارژ باتری گوشی و پاوربانک طولانی‌تر شده و سبب آسیب‌دیدگی باتری و کاهش عمر آن‌ خواهد شد.

  • شارژ گوشی در فضای باز

سعی کنید زمان شارژ گوشی به وسیله ی پاوربانک آن‌ها را در فضای بسته همچون داخل کیف یا محفظه‌های بسته داخل ماشین قرار ندهید. بهتر است در محیط های باز گوشی را شارژ کنید.

  • جلوگیری از رسیدن شارژ به صفر

از به صفر رسیدن شارژ باتری گوشی و همچنین پاوربانک جلوگیری کنید. اگر این اتفاق به‌صورت مداوم بیفتد به طول عمر باتری آسیب رسیده و می‌تواند سبب کاهش عمر آن شود.

سخن پایانی

در این مقاله در رابطه با معایب استفاده از پاور بانک و نکاتی در رابطه نگهداری درست از آن و… اطلاعاتی ارائه دادیم. لازم به ذکر است برای خرید لوازم جانبی موبایل همچون پاور بانک ها به کیفیت و استاندارد بودن محصول توجه فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *